Converse Chuck 70 Goedkoop

Jamier3
Jamier3
@jamier3
4 months ago
16 postsDeze versie van de Converse Chuck 70 Dames is gekleed in twee verschillende kleurstellingen om uit te kiezen. De schoen is naar keuze verkrijgbaar in Black / Sedona Red-Egret of Egret / Rabarb-Orange Rind. Ontwerpkenmerken op de schoen zijn onder meer de ribgebreide rand met een gestreept motief op de hiel, metalen veteroogjes, leren logopatches in reliëf op de mediale zijde en een witte rubberen zool.

Undefeated en Converse hebben de handen in elkaar geslagen om een ​​gezamenlijke versie van de Converse Chuck 70 Heren uit te brengen. Deze Undefeated x Converse Chuck 70, zoals hierboven afgebeeld, is geïnspireerd op varsity-jacks door een chenille-borduursel over het hele bovenwerk te gebruiken. Het ontwerp van de schoen is voorzien van een tijgerkop in zwart, oranje en rood bovenop een off-white zool, aangevuld met het Chuck Taylor-merkstempel op de hiel.

De Converse Chuck 70 Goedkoop is gemaakt door een met vredesteken bedekte blauwe canvas sneaker te combineren met een andere schoen die is bedekt met horizontale lees- en witte strepen. Je zet de schoenen bij elkaar en je krijgt een mooi paar dat er fantastisch uitziet. Het paar wordt geleverd met een dikke zool en rubberen zool, terwijl ook zwarte strepen op de zoolstrepen, hiellogo, canvas hielstreep, veters en rubberen neus worden gebruikt.

In 1970 was de Chuck geëvolueerd tot het toppunt van functie en bruikbaarheid voor de sport en werd hij beschouwd als de beste basketbalschoen ooit. De Converse Chuck 70 Nederland is gebouwd volgens het originele ontwerp uit de jaren 70, met eersteklas materialen en een buitengewone aandacht voor detail. Een schoen die zo geworteld is in traditie dat hij zijn eigen onmiddellijke geschiedenis heeft. Dat is de Chuck 70. Het is geen schoen. Het is de schoen.
_________________
N95 masks sale

Dislike 0

Tags

admin
Followers:
jackpiterson sam uio Adam Joones buslinks Spring Time Software dhossan brobjm252 ngoomebe522 urbancourierlogistics aquawaterfilter Vzizniyaogon tableabegum charliepotts013 himalayanlocalguide davidclark