oet. Brixmor is ook aan het werk aan een nieuw

yaya2017
@yaya2017
last year
277 posts

Een T-Mobile-winkel zal de rest bezetten. Het gebouw, dat een doorrijvenster zal bevatten voor Starbucks, is al enkele maanden in aanbouw. ??Nog geen precieze openingsdata, maar Brixmor, de ontwikkelaar van het plein, verwacht dat de nieuwe huurders tegen het Nike Air Vapormax Dam einde van het jaar open zijn. . De Starbucks nemen 2.200 vierkante voet in het nieuwe gebouw en Nike Air Max 95 Mujer T-Mobile neemt 2.800 vierkante voet. Brixmor is ook aan het werk aan een nieuwe toevoeging aan het hoofdgebouw Adidas Superstar Femme van de site, waar momenteel een Burlington, Dick's Sporting Goods en Michaels.Cable bedrijf is gevestigd Spectrum Nike Air Max TN Femme opent een klantenservicecentrum in 3.900 vierkante voet van de nieuwe structuur. De locatie toont verschillende Spectrum-producten en -services. Dat is slechts een deel van de ruimte in de nieuwe toevoeging. De huurovereenkomst voor de rest is Nike Air Max 95 Femmenog niet definitief, zei Kristen Moore, een woordvoerster van Brixmor.

De nieuwe huurders zijn slechts de laatste stappen in een Nike Air Vapormax Womens grote herontwikkeling op het plein. De revisie begon nadat Kmart enkele jaren geleden op de site was gesloten. Seephora sluit woensdag al haar meer dan 400 winkels in de Verenigde Staten voor training na een racistisch incident. NBC meldt dat de make-upwinkel Adidas NMD Mujer de ochtend van 5 juni zal gebruiken om "inclusieworkshops" te organiseren voor al haar medewerkers.Adidas ZX 750 Dámské Winkels, waaronder Sephora's locatie in Syracuse in Destiny USA, zullen naar verwachting in de middag worden Nike Air Max 95 Womens geopend. "Deze waarden zijn altijd de kern geweest van Sephora en we zijn verheugd om iedereen te verwelkomen wanneer Nike React Element 87 Mujer we opnieuw openen," zei het bedrijf in een verklaring die veelbelovend is. een "meer inclusieve beauty community." "We Belong Nike Air Max 2017 Womens to Something Beautiful," voegde Sephora toe.

Volgens Reuters komt de training nadat de Grammy-genomineerde R & B-zangeres SZA Nike Air Pegasus 83 Womens zei dat ze raciaal geprofileerd was tijdens het winkelen in een Sephora-winkel in Calabasas, Californi?. SZA zei dat een medewerker die ze 'Sandy Sephora' noemde, wantrouwend stond tegenover haar omdat ze Fenty Beauty-producten wilde kopen - de make-uplijn van Nike Air Max 95 FemmeRihanna waar SZA in 2017 voor model voor was. 'Lmao Sandy Sephora-locatie 614 Calabasas noemde beveiliging Adidas ZX 850 Femme om zeker te zijn dat ik niet was stelen ", schreef SZA eind april op Twitter. "We hadden een lang gesprek. Nike Air Max 270 Femme Je hebt een gezegende dag Sandy. "Sephora reageerde in een tweet:" Je maakt deel uit van de Sephora-familie en we www.romanvavrik.cz doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk lid van onze gemeenschap zich welkom voelt en wordt opgenomen in onze winkels.www.verdeypaisaje.es "Een woordvoerder van Sephora zei dat "We nemen dergelijke klachten serieus, profilering op basis van ras wordt bij Sephora niet getolereerd."

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats