lk van zijn schoenen, die niet allemaal hetzelfde pa

yaya2017
@yaya2017
last year
277 posts

Ik zeg dit zonder aarzeling, "geeft Martin aan. "Dit is de meest belangrijke Nike Air Max 720 Femme stap vooruit in het passen van schoeisel ooit."Nike Air Max Thea Mujer Nike Fit is een poging om in deze eeuw maat te brengen. De huidige maatstafstandaard is het Brannock-apparaat: die metalen plaat met de schuivende inkepingen die een medewerker van de plaatselijke schoenenwinkel heeft gebruikt om uw voet als Adidas ZX 750 Mujer kind te meten. De uitvinder, Charles Brannock, bouwde in 1926 een Nike Air Max 720 Femme prototype, en ondanks alle veranderingen die sindsdien hebben plaatsgevonden, is het Brannock-apparaat nog steeds de manier waarop de meeste mensen hun schoenmaat berekenen - als ze er zelfs last van hebben.Ouders meten vaak de Nike Air Max 270 Damvoeten van hun kinderen, maar als volwassenen neigen mensen er van uit dat ze hun grootte kennen. Martin zegt dat een serieuze renner die werd gemeten tijdens de stealth-tests van Nike in winkels er op stond dat hij een maatje 10 had, alleen om te leren na de Nike Air Vapormax Dam meting met Nike Fit dat hij een negen zou Nike Air Max 1 Mujer moeten dragen.

Nike Fit is op twee manieren beschikbaar voor klanten. In Nike-winkels verwijderen klanten hun schoenen en gaan ze op een mat staan, met hun hakken helemaal naar achteren. Een van Nike's winkelmedewerkers klikt een foto van hun voeten. Nike Air Max 90 Mujer Dat is het. De app neemt 13 meetpunten en kijkt naar de Nike Air Presto Mujer vorm van elke voet afzonderlijk. Met die informatie kan het beoordelen hoe elke voet in elke Nike-schoen zou passen. Dat komt omdat Nike, om zijn schoenen te maken, voor iedereen mooie dingen moet cre?ren. Een leest is een driedimensionale www.jeremyleon.fr vorm die wordt gebruikt in de schoenenproductie en die elke schoen zijn vorm geeft. Nike kent dus precies het exacte binnenvolume voor elk van zijn schoenen, die niet allemaal hetzelfde passen. Tenminste, persoonlijke voorkeur is van belang. Nike beveelt een Nike Air Max 97 Femme maat aan, maar sommige shoppers willen hun schoenen net iets groter of kleiner. Als je een halve maat kleiner bestelt dan Nike suggereert, onthoudt het die voorkeur.

Om het thuis te proberen, is wat meer werk nodig. De app maakt gebruik van augmented reality, legt Shannon Slocum uit, Nike Air Vapormax Womens directeur product voor direct product, groei en innovatie Nike Air Max 90 Femme Noir bij Nike, tijdens een demo in april van de technologie in New York. Dat betekent dat je eerst moet weten in welke kamer je zit. De app vraagt ??je om de camera van je telefoon te verplaatsen om te ori?nteren; wanneer het klaar is, sleep Adidas Superstar Femme je een blauwe lijn naar de plek op je scherm waar de muur de vloer raakt, Nike React Element 87 Mujer zodat deze een onderscheid kan maken tussen de twee. Je voeten moeten ook contrasteren met de vloer, dus geen witte sokken op een wit tapijt bijvoorbeeld. Je staat tegen een muur met je hielen er tegenaan gedrukt en houdt Nike Air Max 95 Dam je telefoon boven je voeten en lijnt twee cirkels uit die op je scherm verschijnen om ervoor te zorgen dat je telefoon evenwijdig aan de grond staat. Maak de foto en je bent klaar.

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats