, alvorens een gedetailleerde vragenlijst

yaya2017
@yaya2017
10 months ago
277 posts

De perfecte hardloopschoen bestaat niet. Als het gaat om hardlopen, spelen allerlei dingen een rol - je biomechanica, je gewicht, het oppervlak waarop je loopt en de vorm van je Nike Air Max 97 Womens voeten, wat betekent dat geen enkele schoen geschikt is voor elke hardloper. Elke schoen in de onderstaande Nike Air Presto Femme lijst was gekozen vanwege de hoge algemene prestatiescores, maar we hebben ook gekeken naar drie belangrijke Adidas ZX Flux Donne categorie?n die u moeten helpen het beste model voor u te vinden: lichtere schoenen hebben doorgaans minder Nike Air Max 97 Femme demping, waardoor ze sneller aanvoelen. Dat gezegd hebbende, als je lange afstanden aflegt, is de extra demping van een Nike Air Max 95 Womens zwaardere schoen misschien een betere optie. De drop van een schoen is het verschil tussen de hiel en voorvoet, of, eenvoudig Adidas ZX 850 Damen gezegd, hoeveel je tenen onder je hiel vallen . Een hogere val kan leiden tot meer hakken. De meeste schoenen hebben een val tussen 8 en 12 millimeter, sommige schoenen hebben minder dan 6 mm en een paar minimalistische ontwerpen hebben geen val.

Een van de dingen die we de Nike Air Max 97 Femme afgelopen decennia hebben opgemerkt bij het produceren van schoenrecensies bij RW, is de manier waarop ons Nike Air Vapormax Damen netwerk van hardlopers zich uitdrukt wanneer ze hun feedback geven over de schoenen die ze hebben getest. Nike Air Max 90 Femme Heel vaak praten ze niet over de dingen die de schoen doet, maar focussen in plaats daarvan op de dingen die het niet Adidas Superstar Damen Weiss doet. Zoals in: het knijpt niet, het voelt niet zwaar aan, het doet hun voeten niet zweten - enzovoort. Dit laat zien dat,Nike Blazer Femme  voor veel hardlopers, het doel bij het kiezen van schoenen gewoon is om schoenen te vinden die uit de weg blijven, je niet in de weg lopen en je gewoon toelaten ermee door te gaan. Hoe meer ervaren je wordt, hoe meer je misschien op zoek gaat naar een specifiek vereist kenmerk in een schoen - daarom geven we elk model zo'n grondige inspectie - maar het is de moeite waard eraan te denken dat Nike Air Max 90 Damen comfort op een basisniveau essentieel is.

Demping zorgt voor schokabsorptie. In het lab hebben we gekeken Adidas Superstar Womens naar dempingsmetingen in de hiel en voorvoet, om je een idee te geven van de algehele demping in elke kust. Nike Air Max 90 FemmeWe ontvangen meerdere paren van elke schoen van de fabrikanten. Deze gaan naar meer dan 200 hardlopers met verschillende Nike Air Presto Mujer capaciteiten en voorkeuren. Elk spendeert een maand in hun schoenen gedurende meerdere sessies, alvorens een gedetailleerde  vragenlijst in te vullen. Het laboratorium meet de impactkracht en hoeveel de tussenzool comprimeert.

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats