meer van die dikke  nieuwe tussen

yaya2017
@yaya2017
4 months ago
277 posts

Het New Balance Test Run-programma begon vorig jaar als een uitdaging voor opkomende schoenontwerpers. Het merk heeft zijn aanstormende ontwerpers de opdracht gegeven om Adidas NMD Womens een ??schoen rond een gloednieuwe Fresh Foam More-tussenzool te maken en deze in 7 maanden op de markt te brengen. Het winnende ontwerp is een maximalistische sneaker die lijkt op een tijdreis uit een Back to the Future-film, met dank aan de 23-jarige leerling Adara Dillabaugh. De schoen werd geproduceerd Nike Air Max 270 Womens in beperkte hoeveelheden die snel uitverkocht zijn, maar we zullen later dit jaar meer van die dikke  nieuwe tussenzool zien. De EVO Rehi is een "Hoka One One alleen in naam,"  zegt Jeff Rengor . Het merk, bekend om zijn maximalisme, heeft een raceflat geproduceerd die precies het tegenovergestelde is: het is 6,7 gram voor mannen en 5,8 gram voor vrouwen en Nike Air Vapormax Womens er is een geweven Kevlar-bovenwerk dat even sterk als licht is.

In het belang van gewichtsbesparing is de buitenzool een rubberen schuim in plaats van rubber. De resulterende schoen voelt  explosief onder de voet en voelt zich het beste bij 5K en 10K snelheden. De MTL Cirrus van Merrell dankt zijn naam aan de wolken Nike Air VaporMax Mujer waar je doorheen rent terwijl je de berg op rent. De Amerikaanse kampioen trailrunner Joe Gray hielp bij het ontwerpen van de schoen, die een lock-down fit, een minimale Nike Internationalist Femme tussenzool van EVA-schuim, een rotsplaat en een stevige Vibram-buitenzool met diepe nokken heeft.Nike Air VaporMax Damen  Tractie is uitstekend en testers voelden de schoen schijnen op technische paden en Nike Air Max 97 Womens in vreselijk weer - eigenschappen die je zult waarderen wanneer je naar de hemel sprint.

Voor $ 110 houdt de New Balance Fresh Foam Zante Pursuit zich staande als een uptempo-trainer Nike Air Max 95 Mujer voor baanworkouts, tempo's en wegraces. Ondanks dat hij zacht is, voelt de schoen nog steeds snel aan, en de uit één stuk bestaande middenzool van Fresh Foam betekent minder lijm, minder Adidas Superstar Dames gewicht en meer flexibiliteit. New Balance paste dezelfde strategie toe op het gebreide bovenwerk uit één stuk, dat zich uitstrekt Adidas Superstar Mujer met je voet en goed ademt. De Zante-achtervolging kreeg ook hoge cijfers van testers met betrekking tot de tractie op nat wegdek, hoewel ze ook zeiden dat het bovenwerk Nike Air Max 95 Femme niet de meest beschermende is in een koude regenbui. en de marathon. De schoen voelt stevig en responsief, maar er is nog steeds voldoende demping om te voorkomen dat hij tegen Adidas Superstar Damen je benen slaat. “

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats