lijk zou kunnen zijn - en wanneer het zou k

yaya2017
@yaya2017
2 months ago
277 posts

"De pacemakers hebben het geweldig gedaan, ze behoren tot de beste hardlopers aller tijden", www.anjakemper.de zei hij in een verklaring van Ineos. "Ik bedank ze en waardeer ze dat ze het werk hebben gedaan." Het buitengewone succes van Kipchoge kwam niet als een complete verrassing. In mei vorig Nike Air Span 2 Damen jaar liep hij 2:00:25 voor de marathonafstand in een speciale 'tentoonstelling' georganiseerd door Nike op de autoracebaan in Monza in Itali?. De race omvatte een falanx van pacemakers samen  met de nieuwste en beste raceschoen van Nike. Sinds hij in 2013 marathons begon te spelen, heeft Kipchoge een Adidas ZX 700 Womens verbazingwekkende reeks competitief succes gehad in grote races die 10 van 11 winnen, Nike Internationalist Mujer waaronder een goud medaille in Rio. Hij heeft ook een uitstekend record bij kortere races. Adidas NMD Mujer Zijn enige non-overwinning was een tweede plaats in Berlijn in 2013.

?Hoe indrukwekkend deze prestaties ook zijn, ik heb sinds het begin van de jaren negentig gezegd dat het fysiologisch Nike Internationalist Womens mogelijk is voor een mens om sneller te rennen - en misschien zelfs om een ??marathon van minder dan twee uur te lopen. Ik baseerde dit op mijn onderzoek dat zich richtte op de Nike Air Max 270 Womens verschillende fysiologische factoren die bijdragen aan snel marathonlopen. In mijn kranten keek ik naar wat er zou gebeuren als één Adidas ZX Flux Mujer persoon de beste waarden had die ooit zijn vastgelegd voor de "grote Nike Air Max 270 Damen drie" - maximale zuurstofopname, de zogenaamde lactaatdrempel en lopende economie of effici?ntie. Dus wat www.aralys.fr doen de 2:01: 39 platen en 2:00:25 tentoonstellingstijd door Kipchoge vertellen ons over wat mogelijk zou kunnen zijn - en wanneer het zou kunnen gebeuren?

Ten eerste waren  voor beide runs de temperaturen bij de start van de race iets hoger dan wat ideaal zou kunnen zijn - ongeveer 8 ℃ -10 ℃ (46 ℉ -50 ℉). Tijdens de runs warmde het ook op. Ik geloof dat Nike Air Vapormax Womens Kipchoge op een wat koelere dag sneller zou kunnen gaan. De reactie op kleine temperatuurveranderingen kan vari?ren van persoon tot persoon, maar een iets koelere dag zou bevorderlijk moeten Nike Internationalist Mujer zijn voor een snellere tijd, misschien 20 of 30 seconden. en het tempo was perfect met veel elite hardlopers die in wezen Nike Air Max 270 Femme een relais voor Kipchoge deden om de windweerstand te verminderen. De Berlijnse Nike Internationalist Womens baan is daarentegen vol met beurten en Kipchoge heeft alleen al de laatste 40% van de race Nike Air Max 270 Femme gedekt. ??Een snellere koers en beter tempo kunnen duidelijk ook helpen om vrij te nemen.

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats