rager instabiel maakt bij impact, om het effect va

yaya2017
@yaya2017
9 months ago
277 posts

"Sophie Nike Air Max 270 Femme eindelijk in de schoen te zien, is echt een hoogtepunt van een driejarig proces om te begrijpen wat de behoeften van de atleet en het ontwerpen voor die behoeften zijn," verklaarde hij. "De Nike Adapt Adidas NMD Mujer BB-schoenen worden strakker met een druk op de knop Nike Air Max 90 Womens of met een veeg van een smartphone. Vorig jaar heeft het merk sportkleding ook de eerste hardloopschoenen gemaakt met een 3D-geprint bovendeel. simuleer de ervaring van Nike Internationalist Womens rennen op zacht zand Adidas Arkyn Mujer voor een intensievere training. De Grit conceptschoen heeft een roosterzool die de voet van de drager instabiel maakt bij impact, om het effect van een voet die in zacht zand zakt te repliceren.

Nike Air Max 95 Femme De www.aazmotos.fr schoenen zijn geboren uit een samenwerking tussen sportkledingmerk Adidas en ArtCenter College of Design, in een project dat tot doel had het maximale uit nieuwe technologie?n te halen om de toekomst Adidas ZX Flux Womensvan sport te verkennen. Na een bezoek aan een zandduinpark in Manhattan Beach, Californi?, de ontwerper ontdekte dat veel atleten trainden op steile zandduinen die constant verschuiven, waardoor hun voeten zinken Adidas Superstar Femme en het veel moeilijker wordt om te Nike Air Max 270 Mujer stijgen. "Hoewel trainen op zacht zand ongelooflijk moeilijk was, was de locatie zo populair geworden dat het park moest worden stopgezet en heropend met een reserveringssysteem om Nike Air Max 270 Mujer tegemoet te Adidas ZX Flux Mujer komen aan de enorme menigte, "zei Netarwala. Het doel van de schoen is om de hoeveelheid energie te verhogen die nodig is om te trainen, op zijn beurt de spieren van de loper sneller te vermoeien en www.anwaltskurse.de een intense trainingssessie mogelijk te maken in een korte tijd.

Wanneer de voet van de gebruiker de grond raakt, zakt de roosterzool in en absorbeert de energie van de impact zonder deze terug te geven aan Adidas Superstar Womens de gebruiker. "Toen ik hoorde dat er veel vraag was om Nike Air Max 95 Mujer te oefenen in Sand Dune Park, wilde ik begrijpen waarom mensen massaal naar deze ogenschijnlijk inspannende en moeilijke trainingsmethode, "ging hij verder. Nike Air Max 95 Donne Deze zandduinweerstandstrainingstechniek www.alankerrleisure.co.uk heeft een reputatie voor het opbouwen van beenkracht in de loop van de tijd, evenals het verminderen van spierpijn na de training. Netarwala ontwierp daarom zijn Grit-schoenen met Nike Air Max 270 Womens Nike Air Max 270 Womens roosterzolen die de bootsen effect van hardlopen op zacht zand, zodat atleten overal ter wereld toegang hebben tot de effectieve trainingstechniek, zelfs als ze niet trainen in de buurt van zandzones.

Dislike 0

Tags

Labi1995
Followers:
stats