10 Best Roshe Run Sneakers of 2014

user image 2016-06-12
By: lrianjft222
Posted in:

De Nike Roshe Run heeft gezien meer retoolings en variaties in zijn in de omgeving van halve decennium dan de meeste sneakers Zie in een gehele levensduur. U moet geven het tot Dylan Raasch van Zen-geïnspireerde ontwerp en kale aanpak die toegestaan voor de silhouette nog steeds herkenbaar kwaliteiten als een Roshe aflevering te ondergaan transformatie na transformatie. Nike Sportswear brengt premium lederen bovendeel naar de warmere maanden op een Dames Rosherun manier die we nooit helemaal heb gezien. Door toevoeging van laser gesneden ventilations, kunt u een premie stijl behouden terwijl ook het houden van uw voeten koel tijdens de lente en zomer seizoenen vooruit.

De laatste colorway houdt dingen eenvoudig met een all-black bovenste geholpen door een witte Natural Motion buitenzool voor een klassieke combinatie. Wat denkt u van de look? Check out een beter beeld hieronder en weet dat dit paar vandaag beschikbaar op internationale plekken zoals Caliroots is. In de voetsporen van de "Coraline" Dunk en "ParaNorman" Foamposite komt "The Boxtrolls" Nike Roshe Run. Geplaagd door de flick de Twitter-account, deze premie paar Roshe Runs verschijnt voor de verpakking van een hennep bovenste lederen branding en grafische tussenzool. Hoewel release details onbekend op deze film geïnspireerde Roshe Run zijn, wat zou u doen om een paar? Laat Beste Prijs Nike x Fragment Design Sock Dart SP Dames Roze Wit het ons weten in de commentaarsectie.

De Nike Roshe Run is terug in een gekke afbeelding exclusief voor de dames voor voorjaar 2016. De Roshe Run's nieuwste bouw neemt doel op een gebarsten cement afdrukken met een array van licht grijs, zwart en de opvallende Ghost groen. Wat de resultaten is releases een van de meest interessante Roshe in de recente geschiedenis, omdat een eenvoudige witte mesh base voor de overlay en hiel zorgt te doen de meeste van de zware hijs op deze combinatie. Ben je een fan van de look? Zo ja, weet dat deze Roshe vandaag beschikbaar via select winkels zoals Rock City Kicks is.

Nu we zijn allemaal moe van het dragen van laarzen en zwaardere winter-geschikte sneakers, en klaar om de overgang naar onze zomer rotaties, zodra het weer het toelaat. De sneaker die synoniem
Beste Prijs Nike x Fragment Design Sock Dart SP Dames Roze Wit
met de zomer de afgelopen jaren, de Nike Roshe Run geworden is, lijkt klaar voor de warmere maanden met deze twee nieuwe afbeelding bedrukt kleurstellingen voor vrouwen. De dame Roshe sport een leuk alle-over grafische illustratie met alles van palmbomen, zonnebril, yin-yang symbolen in uw keuze van wit op zwart of zwart op wit. Controleer de gedetailleerde prints hier, en kijken uit naar beide kleurstellingen slaan detaillisten later dit voorjaar.

Dislike 0

Tags

lrianjft222
Followers:
stats